Ce noroc! Ţiriac a găsit o pereche de blugi într-un morman de bani pe care nu-i mai numărase de mult

Câteodată norocul se mai întâmplă și bogaților, nu doar amărăștenilor. A simțtit-o pe pielea lui chiar și miliardarul Ion Țiriac, care a descoperit zilele trecute într-un morman de bani nenumărați de mult o pereche de blugi aproape noi, purtați o singură dată la un concert Diether Bohlen în Stuttgart.

„Am zis să mai fac ordine în bani că am impresia că iar am adunat cam mulți, ar trebui să-i mai triez, să mai dau și la alții care n-au, poate, sau să-i arunc, în fine, și iau niște dolari vechi, nenumărați de zeci de ani. De-ăia care încă se mai făceau din hârtie, știi cum sunt, miros altfel dom’le. Și ce să vezi, ce noroc pe capul meu, găsesc perechea aia de blugi”, a declarat miliardarul Ion Țiriac.

Acesta estimează că va purta acea pereche de blugi în cursul săptămânii viitoare, la o partidă de golf cu președintele Porche, șoferul Angelei Merkel și un conte francez care-și poate numi strămoșii până la bătălia de la Hastings. „Îmi plac, că au buzunare normale, încap și portofele mari în ei”, a precizat țiriac.

Scris de Ef
15 septembrie 2018 04:09
Citește mai mult despre: bani blugi tiriac

Alte articole

Vezi mai mult