Ce nu știați despre Mihaela Rădulescu și nunta prințului Albert de Monaco

Săptămâna trecută, Principatul Monaco era plin de panouri cu Mihaela Rădulescu, pe care scria “Mihaela Rădulescu vine la nuntă”.

Când a aflat că nu a primit invitație, Mihaela Rădulescu s-a declarat scârbită de Monaco și, după ce a trimis o scrisoare acidă tabloidelor din Principat, a spus că se mută în Liechtenstein.

Tot după ce a aflat că nu merge la nuntă, Mihaela Rădulescu a amplasat prin Monaco niște panouri în care apare goală, stând pe burtă, deasupra mesajului: “Mersul la nuntă este singura ta plăcere?” Panourile făceau parte dintr-o campanie anti-mers la nuntă.

Mihaela Rădulescu se laudă, în cercul ei de prieteni, că a avut o aventură cu prințul Albert de Monaco, însă după ce a făcut o dată sex cu el l-a aruncat ca pe o cârpă.

Mihaela Rădulescu a preferat să se mute în spațiul francofon pentru că nu știe nicio limbă străină. Prima ei opțiune era Paris, unde, la o adică, te descurci și ca mim.

Mihaela Rădulescu s-a mutat în Monaco pentru că e o mare vitezomană. A auzit că, în zilele cu Formula 1, îi dau unii blană ca tâmpiții pe străzile orașului.

Mihaela Rădulescu a primit, de fapt, invitație la nunta prințului Albert de Monaco, dar i s-a părut cam kitschioasă. Invitația, care o avea pe Andreea Marin desenată într-un colț, suna cam așa: “Te invit aici, nu vei regreta, am atâtea suprize plăcute, aceasta e seara ta.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
5 iulie 2011 09:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult