Ce odios! Dan Bittman nu doar că l-a pupat în cur pe primarul de la sectorul 5, dar a și cântat după

Cine-a spus că e obligatoriu să fii membru PSD ca să fii cu adevărat odios? Dan Bittman a demonstrat că e la fel de ușor s-o faci și din postura de slugă a PSD-ului. El a urcat pe scenă la Zilele Sectorului 5 și l-a pupat în cur pe primarul pesedist al sectorului printr-un discurs care i-a impresionat chiar și pe corifeii pupincurismului autohton, Mihai Gâdea și Mircea Badea.

Și de parcă lăudarea deșănțată a primarului care conduce cel mai sărac și analfabet sector al Capitalei nu era suficientă, Dan Bittman a început ulterior să și cânte mai multe mizerii din repertoriul lui. Oamenii prezenți la eveniment s-au plâns că au trebuit să-și acopere urechile, de frică să nu le stea în gât fasolea și cârnații oferite de primar din banii fraierilor care plătesc taxe.

Dan Bittman se apară și spune că nu înțelege de ce lumea s-a arătat deranjată de gestul lui. ”Eu pup în cur primari peste tot prin țară, că din asta trăiesc”, spune pretinsul cântăreț. ”Chiar și cei care mă contestă acum, dacă îmi dau bani, îi pup în cur fără să stau pe gânduri. Banii vorbesc, iar dacă ei trec prin cur, n-am nicio problemă cu asta.”

Scris de Calin
17 septembrie 2018 08:09
Citește mai mult despre: Dan Bittman PSD

Alte articole

Vezi mai mult