Ce scârţar! Plahotniuc vrea să cumpere Prima TV ca s-o dea de Secret Santa altui oligarh

Oligarhul moldovean Vladimir Platohniuc și-a făcut un nou inamic: oligarhul al cărui nume i-a picat de Secret Santa. Vestea că Plahotniuc vrea să cumpere Prima TV cu 20 de milioane de lei l-a înfuriat pe oligarhul Hristo Burcinski, care este convins că se va trezi cu Prima TV cadou de Secret Santa.

”Nu se poate să fii atât de scârțar, e inadmisibil așa ceva”, s-a revoltat Hristo Burcinski. ”La noi, la oligarhi, tradiția spune că de Secret Santa cadoul trebuie să coste în jur de 50 de milioane de euro, iar el vrea să-mi iau unul de 20 de milioane. Și nici măcar de euro, ci de lei! Nici nu știu ce-s ăia lei. E o monedă reală sau inventată?”

Se pare că nu este prima dată când Vladimir Plahotniuc se arată extrem de scârțar. ”Anul trecut, la masa de Crăciun a venit numai cu mizerii”, îl acuză Hristo Burcinski. ”A adus o prostie de vin românesc, o ladă de cidru și o chestie fadă, fără niciun gust la care îi zice cozonac – sau așa ceva. Nici măcar câinele sau pisica nu s-a atins de el, cu atât mai puțin vreun alt oligarh. Dac-ar fi după mine, l-aș exclude măcar pentru o perioadă dintre oligarhi.”

Scris de Calin
10 decembrie 2019 11:12
Citește mai mult despre: Secret Santa

Alte articole

Vezi mai mult