Ce-şi doresc cititorii de tabloid: penis, Iri, penis

Pare că reducerile de salarii şi pensii sau grevele anunţate pentru săptămâna viitoare îi lasă indiferenţi pe mulţi dintre români. Cel puţin, pe cei care sunt fani ai tabloidului Libertatea. Astfel, pe site-ul tabloidului cele mai interesante „lecturi” sunt considerate cele cu tentă sexuală, pe alocuri cu tentă morbidă.

Astfel, pe lectorul de Libertatea îl cam doare în aia de situaţia lui, însă e foarte interesat de dimensiunea penisului lui Toja (tipul ăsta ultima dată era fotbalist, cu ce s-a ocupat în ultima perioadă nu se ştie exact). O ştire despre dimensiunea penisului lui Toja este pe locul 1 ca număr de vizualizări.

Lectorii Libertatea vor însă să fie la curent şi cu evenimentele din viaţa lui Irinel, mai ales când acesta primeşte cadouri sexy de ziua lui. Un binemeritat loc 2 pentru Iri, acordat cu generozitate de fanii Libertatea.

În mod bizar, penisul cu ciocolată este mai puţin interesant decât cel al lui Toja şi ocupă abia locul 3. Se confirmă astfel încă o dată că pentru român tot mărimea contează.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 mai 2010 05:05

Alte articole

Vezi mai mult