Ce ţăran! Bobonete s-a dus la Gaudeamus şi s-a băgat în faţă la coadă la mici

Scandal la târgul de carte Gaudeamus. Actorul român Bobonete Mihai a provocat revoltă cu țărănismul lui de Ilfov, după ce s-a băgat în față la coada la mici, care avea peste 400 de persoane. Mai mult, ca să facă o aroganță complet deplasată, Bobonete a cumpărat toți micii de pe grătar şi ceilalţi au fost nevoiţi să mai stea o jumătate de oră, să se facă alţii.

”A zis că el e vedetă, că numai săracii stau la coadă. După ce că a luat toți micii de pe grătar, i-a și mâncat în fața noastră ca să ne facă poftă. N-am văzut pe nimeni să plescăie atâta. Cred că ar trebui studiat de medici, e un caz patologic. Nu știu unde a băgat 36 de mici și eu am fost la multe revelioane, am văzut oameni care se îndoapă ca sparții, dar nu ca Bobonete”, explică Marian Coltea, martor ocular.

Târgul de carte Gaudeamus, celebru pentru taraba cu mici și, mai nou, pentru că acolo își poate lansa cărțile orice penal, atrage anual zeci de mii de români interesați de mici. Sub 1% din participanți intră în zona cu cărți, pentru că românii sunt în mare majoritate analfabeți funcțional, care știu literele, pot citi cuvintele, dar nu le înțeleg sensul. Aceștia reacționează intelectual exclusiv la glume grosiere și la vedete precum Bobonete.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
25 noiembrie 2017 08:11

Alte articole

Vezi mai mult