Ce ţăran! S-a pozat în rapiţă la costum, în loc de cămaşă tradiţională, ca un domn!

Fain meşteşug selfiul! Dar unii îl fac prost! Tinerii din ziua de azi au uitat cum se face un selfie, îl fac din auzite, în loc să meargă pe tradiţie plus un strop de inovaţie. Ai văzut fotografiile bunicilor? Ce selfiuri reuşite aveau! Nici unul nu avea ochii roşii sau limba scoasă, cum vezi acum pe Facebook. Şi se îmbrăcau frumos la selfie, ca domnii, cu ie, cu cămaşă populară.

“Din păcate unii s-au rupt de tradiţii şi aşa au apărut poze în rapiţă cu oameni îmbrăcaţi ca la corporaţie, sau în tricou şi şlapi, de nici nu-ţi vine să dai like”, spun surse din Instagram. “Nu te duci la selfie cu hainele de lucru! Îţi pui ce-ai mai fain în garderobă”, spun cei care cunosc tradiţiile.

Şi dacă vrei o ie bună, făcută manual, nu o chinezărie de plastic făcută în fabrică, cumpără o ie sau o cămaşă autentică de la Iiana, că poţi comanda şi online, dar poţi merge şi la showroom să probezi. Şi la livrare poţi da adresa lanului de rapiţă, ca să-ţi faci cât mai repede selfiul şi să fii ăl mai chipeş de pe Instagram!

Scris de Advert Einstein
8 iunie 2018 11:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult