Momente ireale aseară la Opera Română. Cei prezenți au sesizat stupefiați un miros puternic de ciorapi nespălați, a cărui sursă a fost identificată ulterior în Gabi Firea și Florentin Pandele, care stăteau desculți în sală și spărgeau de zor semințe.

firea_pandele_opera_desculti.jpg ”În momentul în care au venit să-și lase paltonul, respectiv geaca cu Gigolo italiano, Firea și Pandele s-au și descălțat, că au zis că poate pe pune Moșu’ ceva în ghete cât timp e spectacolul”, a povestit garderobierul Operei. ”Nu doar că n-au primit nimic în ghete, dar a trebui să le arunc, pentru că puțeau îngrozitor.”

Culmea, cei doi nu păreau deranjați la final de faptul că trebuie să se întoarcă acasă desculți, după ce-au aflat că le-au fst aruncate ghetele la tomberon. ”Firea și Pandele au vrut doar să verifice dacă nu le-au dispărut cornetele cu semințe din buzunarele paltonului și gecii, n-au zis nimic de ghete, părea că nici măcar nu și-au dat seama că n-a ghete în picioare. Sunt țărani, deci probabil obișnuiți să umble desculți”, crede garderobierul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 06.12.2017 14:33 Monden

National Cinematografic