Momente ireale aseară la Opera Română. Cei prezenți au sesizat stupefiați un miros puternic de ciorapi nespălați, a cărui sursă a fost identificată ulterior în Gabi Firea și Florentin Pandele, care stăteau desculți în sală și spărgeau de zor semințe.

firea_pandele_opera_desculti.jpg ”În momentul în care au venit să-și lase paltonul, respectiv geaca cu Gigolo italiano, Firea și Pandele s-au și descălțat, că au zis că poate pe pune Moșu’ ceva în ghete cât timp e spectacolul”, a povestit garderobierul Operei. ”Nu doar că n-au primit nimic în ghete, dar a trebui să le arunc, pentru că puțeau îngrozitor.”

Culmea, cei doi nu păreau deranjați la final de faptul că trebuie să se întoarcă acasă desculți, după ce-au aflat că le-au fst aruncate ghetele la tomberon. ”Firea și Pandele au vrut doar să verifice dacă nu le-au dispărut cornetele cu semințe din buzunarele paltonului și gecii, n-au zis nimic de ghete, părea că nici măcar nu și-au dat seama că n-a ghete în picioare. Sunt țărani, deci probabil obișnuiți să umble desculți”, crede garderobierul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 06.12.2017 17:33 Monden

National Cinematografic