Momente ireale aseară la Opera Română. Cei prezenți au sesizat stupefiați un miros puternic de ciorapi nespălați, a cărui sursă a fost identificată ulterior în Gabi Firea și Florentin Pandele, care stăteau desculți în sală și spărgeau de zor semințe.

firea_pandele_opera_desculti.jpg ”În momentul în care au venit să-și lase paltonul, respectiv geaca cu Gigolo italiano, Firea și Pandele s-au și descălțat, că au zis că poate pe pune Moșu’ ceva în ghete cât timp e spectacolul”, a povestit garderobierul Operei. ”Nu doar că n-au primit nimic în ghete, dar a trebui să le arunc, pentru că puțeau îngrozitor.”

Culmea, cei doi nu păreau deranjați la final de faptul că trebuie să se întoarcă acasă desculți, după ce-au aflat că le-au fst aruncate ghetele la tomberon. ”Firea și Pandele au vrut doar să verifice dacă nu le-au dispărut cornetele cu semințe din buzunarele paltonului și gecii, n-au zis nimic de ghete, părea că nici măcar nu și-au dat seama că n-a ghete în picioare. Sunt țărani, deci probabil obișnuiți să umble desculți”, crede garderobierul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 06.12.2017 15:33 Monden

National Cinematografic