Ce țărani! Firea și Pandele au fost aseară desculți la Operă, că și-au lăsat ghetele la garderobă, să le pună Moșu’ cadouri

Momente ireale aseară la Opera Română. Cei prezenți au sesizat stupefiați un miros puternic de ciorapi nespălați, a cărui sursă a fost identificată ulterior în Gabi Firea și Florentin Pandele, care stăteau desculți în sală și spărgeau de zor semințe.

”În momentul în care au venit să-și lase paltonul, respectiv geaca cu Gigolo italiano, Firea și Pandele s-au și descălțat, că au zis că poate pe pune Moșu’ ceva în ghete cât timp e spectacolul”, a povestit garderobierul Operei. ”Nu doar că n-au primit nimic în ghete, dar a trebui să le arunc, pentru că puțeau îngrozitor.”

Culmea, cei doi nu păreau deranjați la final de faptul că trebuie să se întoarcă acasă desculți, după ce-au aflat că le-au fst aruncate ghetele la tomberon. ”Firea și Pandele au vrut doar să verifice dacă nu le-au dispărut cornetele cu semințe din buzunarele paltonului și gecii, n-au zis nimic de ghete, părea că nici măcar nu și-au dat seama că n-a ghete în picioare. Sunt țărani, deci probabil obișnuiți să umble desculți”, crede garderobierul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
6 decembrie 2017 15:33
Citește mai mult despre: cadouri Firea Opera pandele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult