Ce turnător! Calul de la petrecere era agent sub acoperire al Poliţiei Călare

Noi detalii ies la iveală despre petrecerea la care vedetă a fost un cal. Se pare că turnătorul care a anunțat poliția de petrecerea ilegală a fost chiar calul, nicidecum vreun vecin deranjat că n-a fost invitat, cum s-a crezut inițial. Calul este agent al Poliției Călare, după cum s-a confirmat între timp.

Șeful poliției din Călărași spune că oamenii legii îi vânează de câteva săptămâni pe petrecăreți, dar până acum le-au scăpat. El spune că a infiltrat polițiștii sub acoperire la petrecerile lor de nenumărate ori, dar pentru că s-au băgat manele agenții au uitat pentru ce se află acolo și-au petrecut cot la cot cu cei pe care ar fi trebuit să-i amendeze.

”Așa că am decis să infiltrăm calul, știut fiind că e mult mai incoruptibil decât agenții umani“, a explicat șeful poliției. „Și-am avut dreptate: calul nu s-a apucat să danseze pe manele, ca polițiștii de dinaintea lui, ci ne-a anunțat prin stație că o petrecere ilegală este în plină desfășurare. L-am felicitat și i-am dublat norma de hrană.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 noiembrie 2021 11:07
Citește mai mult despre: cal petrecere politisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult