Ce Untold? Clujenii abia acum au aflat de Electric Castle; 60.000 dintre ei au luat cu asalt Bonțida

Din cele câteva zeci de mii de spectatori care au fost la festivalul Untold, niciunul nu e clujean. Ardeleni veritabili, clujenii abia acum au aflat de Electric Castle, festivalul care a avut loc acum mai bine de o lună la castelul Banffy din Bonțida.

”Electric Castle, venim!” este dealtfel cea mai frecventă postare pe Facebook a clujenilor în ultimele zile. La momentul actual, în jur de 60.000 de clujeni sunt lângă castelul Banffy și așteaptă seria de concerte Electric Castle. ”Și nici măcar nu plouă și nici nu e noroi, cum au scris unii pe Facebook”, exultă un clujean. ”Abia aștept concertele, sunt convins că vor fi extraordinare.”

Faptul că 60.000 de clujeni s-au adunat la Bonțida i-a convins pe toți că Electric Castle chiar are loc în aceste zile. ”Altfel n-am fi atât de mulți clujeni aici”, susține un fan Electric Castle. Cât despre faptul că nu există scenă sau pregătiri pentru amplasarea uneia, răspunsul clujenilor este inavariabil ”No, care-i graba? Este vreme să ajungă și organizatorii aici!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 august 2015 12:17
Citește mai mult despre: ardelean cluj festival Untold

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult