Din cele câteva zeci de mii de spectatori care au fost la festivalul Untold, niciunul nu e clujean. Ardeleni veritabili, clujenii abia acum au aflat de Electric Castle, festivalul care a avut loc acum mai bine de o lună la castelul Banffy din Bonțida.

electric_castle_bontida_concert.jpg ”Electric Castle, venim!” este dealtfel cea mai frecventă postare pe Facebook a clujenilor în ultimele zile. La momentul actual, în jur de 60.000 de clujeni sunt lângă castelul Banffy și așteaptă seria de concerte Electric Castle. ”Și nici măcar nu plouă și nici nu e noroi, cum au scris unii pe Facebook”, exultă un clujean. ”Abia aștept concertele, sunt convins că vor fi extraordinare.”

Faptul că 60.000 de clujeni s-au adunat la Bonțida i-a convins pe toți că Electric Castle chiar are loc în aceste zile. ”Altfel n-am fi atât de mulți clujeni aici”, susține un fan Electric Castle. Cât despre faptul că nu există scenă sau pregătiri pentru amplasarea uneia, răspunsul clujenilor este inavariabil ”No, care-i graba? Este vreme să ajungă și organizatorii aici!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 02.08.2015 14:17 Monden

National Cinematografic