Ce vreme e afară! La Bellu, din mormântul lui Bacovia s-a auzit un oftat de plăcere

Îngrijitorii de la cimitirul Bellu spun că astăzi a fost o zi specială, în care fantomele au fost destul de cuminți și rezervate, cu o singură excepție. Din mormântul poetulu Bacovia s-au auzit, încă de dimineață, oftaturi de plăcere.

„Stafiile oamenilor celebri de aici au tot timpul ceva de zis, știți doar câte lucruri s-au scris despre fantoma lui Iurie Darie care tot ieșea din cimitir și se ducea la fosta soție să-i arate cucuul, sau stafia lui Mihail Sadoveanu, care mai iese din când în când să mănânce căcat, dar Bacovia a fost tot timpul un mort tăcut, retras, care nu se băga în vorbă. Dar, în ultima vreme, am început să auzim vorbe și dinspre mormântul lui”, spune Ion N. Theodorescu, administratorul cimitirului. 

Astfel, martori oculari și auditivi au confirmat că dinspre mormântul lui George Bacovia au început să se audă oftaturi de fericire și chiar și un fluierat vesel. Mai multe stafii din cimitir au cerut totuși administrației să-l mute pe Bacovia mai la margine, că îi cam deprimă în ultima vreme.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 octombrie 2019 13:32
Citește mai mult despre: Bacovia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult