1 Aprilie a debutat anul acesta cu o glumă de prost gust a preşedintelui de onoare al PSD! În orii zilei, Ion Iliescu s-a întins în coşciug, a încrucişat mâinile pe piept şi şi-a chemat prietenii de la Antena 3 şi RTV să-l filmeze. Abia după ce toată ţara aflase de “moartea” sa, Iliescu a coborât nonşalant de pe năsălie, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.iliescu_inscenat_moartea.jpg

“Vă puteţi imagina ce emoţii ne-au cuprins. Nimeni n-a rămas indiferent!”, spune Decebal Popescu, bucureştean. “Unii români au ieşit în Piaţa Universităţii să sărbătorească, alţii au izbucnit în lacrimi, de ciudă că Iliescu a dat colţul înainte să putrezească măcar câţiva ani în puşcărie. Eu sunt mai sceptic din fire, n-am crezut cu una, cu două aşa o gogoriţă. Se pare că am avut dreptate!”

“Lăsând la o parte cinismul unei asemenea glume, partea bună e că adevărul a ieşit la iveală înainte să-i tipărească Primăria certificatul de deces. Dacă îl căpăta pe ăla şi învia, cred că se considera că-i altă persoană şi avea dreptul la un nou mandat de preşedinte”, a comentat un avocat.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 01.04.2017 10:23 Monden

National Cinematografic