1 Aprilie a debutat anul acesta cu o glumă de prost gust a preşedintelui de onoare al PSD! În orii zilei, Ion Iliescu s-a întins în coşciug, a încrucişat mâinile pe piept şi şi-a chemat prietenii de la Antena 3 şi RTV să-l filmeze. Abia după ce toată ţara aflase de “moartea” sa, Iliescu a coborât nonşalant de pe năsălie, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.iliescu_inscenat_moartea.jpg

“Vă puteţi imagina ce emoţii ne-au cuprins. Nimeni n-a rămas indiferent!”, spune Decebal Popescu, bucureştean. “Unii români au ieşit în Piaţa Universităţii să sărbătorească, alţii au izbucnit în lacrimi, de ciudă că Iliescu a dat colţul înainte să putrezească măcar câţiva ani în puşcărie. Eu sunt mai sceptic din fire, n-am crezut cu una, cu două aşa o gogoriţă. Se pare că am avut dreptate!”

“Lăsând la o parte cinismul unei asemenea glume, partea bună e că adevărul a ieşit la iveală înainte să-i tipărească Primăria certificatul de deces. Dacă îl căpăta pe ăla şi învia, cred că se considera că-i altă persoană şi avea dreptul la un nou mandat de preşedinte”, a comentat un avocat.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Vasile | Saturday, 01.04.2017 07:23 Monden

National Cinematografic