Cea mai cinică păcăleală de 1 Aprilie: Ion Iliescu şi-a înscenat moartea

1 Aprilie a debutat anul acesta cu o glumă de prost gust a preşedintelui de onoare al PSD! În orii zilei, Ion Iliescu s-a întins în coşciug, a încrucişat mâinile pe piept şi şi-a chemat prietenii de la Antena 3 şi RTV să-l filmeze. Abia după ce toată ţara aflase de “moartea” sa, Iliescu a coborât nonşalant de pe năsălie, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

“Vă puteţi imagina ce emoţii ne-au cuprins. Nimeni n-a rămas indiferent!”, spune Decebal Popescu, bucureştean. “Unii români au ieşit în Piaţa Universităţii să sărbătorească, alţii au izbucnit în lacrimi, de ciudă că Iliescu a dat colţul înainte să putrezească măcar câţiva ani în puşcărie. Eu sunt mai sceptic din fire, n-am crezut cu una, cu două aşa o gogoriţă. Se pare că am avut dreptate!”

“Lăsând la o parte cinismul unei asemenea glume, partea bună e că adevărul a ieşit la iveală înainte să-i tipărească Primăria certificatul de deces. Dacă îl căpăta pe ăla şi învia, cred că se considera că-i altă persoană şi avea dreptul la un nou mandat de preşedinte”, a comentat un avocat.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
1 aprilie 2017 08:23
Citește mai mult despre: farsa Iliescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult