Cea mai de succes femeie rupe tăcerea şi explică secretul succesului: ”N-am mai ieşit din bucătărie de 10 ani”

O carieră impresionantă. O legendă a succesului. Un model pentru orice femeie tânără care se gândește serios la calea pe care ar trebui s-o urmeze în viață. Într-un cuvânt, Mioara Papuc, care rupe tăcerea și iese după 10 ani din bucătărie să ne explice cum a reușit în viață.

Mioara a decis să nu mai iasă din bucătărie nu doar pentru că e o fire mai calmă, ci și pentru că mediul urban e plin de pericole: femei agresive, care o întreabă când se mărită, sau când face copii, femei în vârstă, care miros urât și se uită chiorâș dacă nu-i cedează locul în autobuz, dar și fetițe de 5-6 ani, care sunt foarte zgomotoase și pot să-ți spargă timpanele cu urletele lor, sau adolescente drogate, cu piercinguri, care îți pot da diverse boli doar dacă treci pe lângă ele.

Mioara nu mai știe dacă e căsătorită sau nu, dar bănuiește că trăiește cu un bărbat, pentru că mâncarea pe care o pregătește dispare de 3 ori pe zi. Ea spune că în afară de pisică are și alți prieteni cu care vorbește și că cea mai bună prietenă a ei e o cratiță de fontă în care a făcut mii de tocănițe.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 martie 2018 10:03
Citește mai mult despre: bucatarie cratiță femeie

Alte articole

Vezi mai mult