Cea mai frumoasă pisică din lume, descalificată după ce a început să latre

O știre s-a răspândit ieri cu viteză în online-ul românesc: o pisică din România a fost aleasă drept cea mai frumoasă din lume. Este vorba de un motan din rasa Maine Coon de 4 ani, mai exact. Doar că azi, stupoare! Motanul din România a fost descalificat.

În timp ce stăpânul motanului făcea un live pe Facebook ca să se laude cu performanța lui, cineva a bătut la ușa lui și motanul a început să latre zgomotos. Degeaba stăpânul a oprit imediat live-ul, imaginile cu motanul său lătrând s-au viralizat rapid. Au ajuns inclusiv la membrii juriului care aleg cea mai frumoasă pisică din lume, iar decizia lor a fost descalificarea motanului din România.

Nu doar lătratul l-a dat de gol pe așa-zisul motan. Un cioban l-ar fi recunoscut în poze și spune că e câinele lui. „Ăsta e câinele meu, care a dispărut acum câteva luni de la stână”, a spus ciobanul. „Păi ăsta se bătea cu ursul și cu lupii, cum să fie votat cea mai frumoasă pisică din lume? Cred că erau beți ăia din juriu, altfel nu-mi explic cum au confundat ditamai câinele cu un motan.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 noiembrie 2023 11:12
Citește mai mult despre: pisica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult