Cea mai grea noapte pentru locuitorii Caracalului! La 12 trebuie să numere invers

Dacă în orice alt loc de pe glob miezul nopții este așteptat cu nerăbdare, în Caracal toți locuitorii urbei sunt înspăimântați de momentul trecerii dintre ani. Asta pentru că se așteaptă de la ei să facă imposibilul: să numere invers, de la 10 până la 1.

”E bătaie de joc, cel mai prostesc obicei posibil”, acuză caracaleanul Geo Lemandroi. ”Înțeleg dacă se număra invers de la 3, dar nu așa, de la 10. Suntem caracaleni, oameni simpli, nu doctori în matematică, ca să ni se ceară lucruri atât de complicate. Dacă tot trebuie numărat, nu înțeleg de ce nu numărăm normal, de la 1 la 10, ca să ne descurcăm și noi. Probabil cineva își bate joc de noi.”

Caracalenii mai răsăriți formează echipe, ceea ce le ușurează destul de mult număratul. ”Ne adunăm câte cinci și fiecare trebuie să reținem câte două numere”, explică un astfel de caracalean. ”Eu, de exemplu, sunt primul și trebuie să spun 10 și… și următoarea cifră, nu mi-o amintesc acuma, că încă repet. Iar ceilalți patru cu care fac echipă învață celelalte opt numere. Sunt încrezător că anul ăsta nu vom rata numărătoarea inversă.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
31 decembrie 2016 11:12

Alte articole

Vezi mai mult