Cea mai inutilă invenţie! Un savant a creat un aparat care transformă sunetul de bormaşină în manele

Te-ai săturat să auzi zi de zi bormaşina vecinului? Acum te poţi relaxa cu cele mai noi manele! Un cercetător al Institutului pentru Inventică „Robert Mavrocordat” din Tecuci a inventat un dipozitiv care, montat pe perete, transformă zgomotul de bormaşină într-un potpuriu de hituri din sfera manelelor.

Mai mult decât atât, dispozitivul funcţionează şi invers. „Ai un vecin care ascultă manele tot timpul, chiar şi la miezul nopţii? Nici o problemă, acum îl poţi transforma într-un vecin care renovează la miezul nopţii!”, se laudă Jean Pascu, inventatorul miraculosului aparat complet inutil.

„E ok, presupun. Dacă-l dai pe setarea intermediară sună ca un vecin care fredonează manele în timp ce dă găuri în perete”, spune Mihai, utilizator.

Până acum, peste patru români dornici de un pic de diversitate au comandat aparatul, majoritatea declarând că e mai bine decât să auzi tot timpul doar bormaşina, respectiv doar manelele.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
6 ianuarie 2018 12:01

Alte articole

Vezi mai mult