Avanpremiera filmului 50 Shades of Grey ar putea fi cea mai fericită zi din viaţa bărbaţilor români, pentru că 99% din şoferiţe vor fi în cinematografe şi nu pe străzi, unde încurcă circulaţia.

premiera_shades_grey.jpg Şoferii, dar şi pietonii răsuflă uşuraţi, pentru că pe durata filmului vor putea circula în siguranţă pe străzi, trotuare, şi chiar scări de bloc, pe unde în mod normal se uită îngroziţi în toate părţile, speriaţi să nu fie luaţi pe capotă.

“Abia aştept să pot să schimb banda fără să verific dacă nu cumva vreo şoferiţă se decide să intre în mine, apoi să semnalizeze şi să se văicărească la poliţişti”, spune Marcel Duşa, şofer din Bucureşti.

Criticii de film spun că filmul este despre o femeie masochistă, care e torturată de dl Grey, un polițist psihopat cu care femeia dă examenul de permis auto și pică de sute de ori, pentru că nu vrea să înțeleagă că n-are nicio legătură cu șoferia.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 13.02.2015 14:35 Monden

National Cinematografic