Scandalul anului în lumea mondenă românească nu se lasă fără urmări. După ce Dana Budeanu l-a făcut fătălău pe Cristi Borcea, pentru un gest irelevant, acesta a ripostat și i-a făcut doi copii, rapid, să-i dacă clanța. 


dana budeanu cristi borcea.jpg


„Acum Dana Budeanu are și ea doi fătălăi mici și poate să-i crească și să-i educă exact cum ne explică nouă că nu ne-au educat mamele noastre. În sfârșit doamna Budeanu va putea pune în practică toate părerile alea bune și competente pe care le are pe youtube”, explică Onoriu Brâncu, jurnalist de viață mondenă. Apropiați ai vedetei spun că femeia și-a luat în serios rolul de mamă, chiar a fost auzită înjurând mai încet în casă, să nu trezească copiii.


Privind retrospectiv, Dana Budeanu spune că poate a greșit și ea cu alegerea cuvintelor și poate ar fi fost mai bine să-l numească „bulangiu” că în acest caz nu risca nimic, fiind totuși un fel de femeie.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 26.06.2020 10:59 Monden

National Cinematografic