Ceartă între Dana Budeanu și Borcea. Ea l-a făcut fătălău, el i-a făcut 2 copii

Scandalul anului în lumea mondenă românească nu se lasă fără urmări. După ce Dana Budeanu l-a făcut fătălău pe Cristi Borcea, pentru un gest irelevant, acesta a ripostat și i-a făcut doi copii, rapid, să-i dacă clanța.


„Acum Dana Budeanu are și ea doi fătălăi mici și poate să-i crească și să-i educă exact cum ne explică nouă că nu ne-au educat mamele noastre. În sfârșit doamna Budeanu va putea pune în practică toate părerile alea bune și competente pe care le are pe youtube”, explică Onoriu Brâncu, jurnalist de viață mondenă. Apropiați ai vedetei spun că femeia și-a luat în serios rolul de mamă, chiar a fost auzită înjurând mai încet în casă, să nu trezească copiii.

Privind retrospectiv, Dana Budeanu spune că poate a greșit și ea cu alegerea cuvintelor și poate ar fi fost mai bine să-l numească „bulangiu” că în acest caz nu risca nimic, fiind totuși un fel de femeie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
26 iunie 2020 08:06

Alte articole

Vezi mai mult