Cei de la Etno TV jubilează: Dacă scoateţi Antena 3 şi RTV din grilă, noi vom fi liderul de audienţă!

Petiţiile online, sortite eşecului. Deşi tot mai multe voci solicită scoaterea din grilele cabliştilor a televiziunilor care intoxică populaţia cu mizeriile lor, precum Antena 3 şi RTV, îndobitocirea poporului e garantată în continuare, pentru că următorul post în ordinea audienţelor ar fi Etno TV.

Vărul Săndel jubilează: “De când zicem noi că românul ar trebui să termine cu încrâncenarea asta, să ia telecomanda şi să mute canalul de pe ştiri pe Etno TV, aici unde hora e horă, ţuica ţuică şi maneaua manea, chiar dacă ne îmbrăcăm în ie şi iţari!”, a spus Săndel.

Studiile făcute de analişti independenţi confirmă prognozele Etno TV: „Am descoperit că orice am face, românii se vor uita la cea mai mare mizerie disponibilă la televizor în momentul respectiv. Dacă li-i iei pe Badea, Ciutacu sau Gâdea, ei se vor uita la Naşu TV, la Capatos, sau la Ştirile ProTV, iar vasta majoritate se vor uita la Etno TV, postul care va fi pe primul loc, pentru că românul e ignorant şi vrea lături, pentru că asta îi place lui, ăsta e nivelul”, spune Decebal Popescu, expert media.

Scris de Ionut
27 ianuarie 2017 13:17
Citește mai mult despre: antena 3 Etno TV RTV Văru Săndel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult