Cei mai buni nu sunt în SATI! Un blogger român face câte 2 milioane de unici în fiecare dimineaţă

Uită de toți pișcotarii! Vrei performanță în blogging? Vă prezentăm povestea lui Marian Coltea, un blogger care a înțeles că dacă vrei să ai succes trebuie să fii perseverent și să păstrezi un ritm susținut. În fiecare dimineață, și uneori și seara, Marian face câte 2 milioane de unici, de unul singur, nu ca alți bloggeri, care fac unicii în grup, dându-și linkuri unii la alții, cu alte cuvinte fac unici în cerc.

”Recordul a fost de 1,5 miliarde de unici, dar ăla a fost un spike, când m-am întors dintr-o vacanță cu socrii și prietena fusese la ciclu, se întâmplase să fiu singur acasă, netul mergea bine, îmi pusesem fibră optică, deci avusesem mult material. Nu mă laud cu astea. De bază rămâne tot truda zilnică. Ăsta e secretul. Zi de zi, să ai constanță!”, explică Marian Coltea.

”Am auzit că unii se chinuie mai mult, că ajung la asemenea performanțe în timp. La mine a fost din prima. Țin minte că m-am uitat în oglindă și eram foarte mândru de mine când am văzut unicii”, a mai spus bloggerul.

Scris de Ionut
7 octombrie 2016 07:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult