“V-am spus să nu mai daţi de mâncare la urşi, acum suportaţi-l!” Astfel sună mesajul pădurarilor din Braşov, după ce foarte mulţi turişti s-au plâns de un urs enervant, care simte când faci grătar şi stă lângă tine, uitându-se insistent cum întorci carnea şi dându-ţi tot felul de sfaturi.

ursgratar.jpg

“Tomiţă, un urs brun de circa 400 kg, a fost văzut prima oară în urmă cu doi ani, într-o poiană frecventată de grătaragii, iar câţiva şi-au făcut curaj şi i-au dat mititei cu muştar. De atunci, nu e zi să nu îi bată la cap pe bieţii turişti: mai întoarce-o pe aia, vezi că aia nu s-a făcut, mai trebuie sare, ai cam ars-o pe aia...”, spune Gicu Herlea, angajat al Ocolului Silvic.

“Sunt zile când nu comentează, doar sparge seminţe şi fumează lângă grătar, dar o dată n-a adus şi el nişte carne, sau măcar să pună şi el nişte bani pentru bere, nesimţitul. Mulţi am vrea să-i batem obrazul, dar poţi să te iei în gură cu un carnivor de trei metri?”, a povestit un pasionat de grătare dintr-o pădure învecinată.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 25.03.2017 05:37 Monden

National Cinematografic