Balena Albastră e cea mai mică dintre problemele noastre! În urmă cu puţin timp, un bărbat de 42 de ani din Popeşti-Leordeni a fost răpit de o ambulanţă neagră fără numere de înmatriculare, trezindu-se fără organe chiar înainte de sărbătorile pascale.

Dacă peste lipsa unui rinichi şi a unui plămân spune că ar mai putea trece, Decebal Popescu e absolut furios că răpitorii l-au deposedat de ficat, parte a corpului de care va avea cea mai mare nevoie zilele viitoare.

barbat_fff_trist_pierdut_casa.jpg

"Mergeam liniştit spre supermarket când lângă mine a oprit această dubă misterioasă de culoare neagră. Nişte cetăţeni, cred că vorbeau bulgară sau rusă, mi-au dat în cap şi n-am mai simţit nimic. Dimineaţa m-am trezit într-un lighean cu gheaţă, cu tot felul de cicatrici pe corp. Nu mi s-a părut ceva grav, dar când am ajuns acasă şi mi-am pus un păhărel de vin mi-am dat seama că nu am cu ce să procesez alcoolul şi am fugit la spital", se plânge bărbatul.

În prezent, Popescu a împânzit oraşul cu afişe, sperând să-şi reîntâlnească ficatul înainte de noaptea de înviere, însă, potrivit Poliţiei Locale, şansele ca acesta să fie deja în abdomenul altui petrecăreţ sunt destul de mari.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 14.04.2017 14:07 Monden

National Cinematografic