Cel mai ghinionist român! L-a răpit ambulanţa neagră şi i-a furat ficatul chiar înainte de Paşti

Balena Albastră e cea mai mică dintre problemele noastre! În urmă cu puţin timp, un bărbat de 42 de ani din Popeşti-Leordeni a fost răpit de o ambulanţă neagră fără numere de înmatriculare, trezindu-se fără organe chiar înainte de sărbătorile pascale.

Dacă peste lipsa unui rinichi şi a unui plămân spune că ar mai putea trece, Decebal Popescu e absolut furios că răpitorii l-au deposedat de ficat, parte a corpului de care va avea cea mai mare nevoie zilele viitoare.

„Mergeam liniştit spre supermarket când lângă mine a oprit această dubă misterioasă de culoare neagră. Nişte cetăţeni, cred că vorbeau bulgară sau rusă, mi-au dat în cap şi n-am mai simţit nimic. Dimineaţa m-am trezit într-un lighean cu gheaţă, cu tot felul de cicatrici pe corp. Nu mi s-a părut ceva grav, dar când am ajuns acasă şi mi-am pus un păhărel de vin mi-am dat seama că nu am cu ce să procesez alcoolul şi am fugit la spital”, se plânge bărbatul.

În prezent, Popescu a împânzit oraşul cu afişe, sperând să-şi reîntâlnească ficatul înainte de noaptea de înviere, însă, potrivit Poliţiei Locale, şansele ca acesta să fie deja în abdomenul altui petrecăreţ sunt destul de mari.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 aprilie 2017 12:04
Citește mai mult despre: ambulanţa neagră legende mituri organe pasti

Alte articole

Vezi mai mult