Cel mai idiot dealer de droguri! S-a dus cu trenul CFR spre Neversea şi a ajuns abia azi

O nouă dovadă că prostia nu trebuie niciodată subestimată: un dealer de droguri din Satu Mare a simțit că e rost de bani la Neversea, așa că și-a luat un bilet de tren pe ruta Satu Mare-Constanța și dus a fost. Sau cel puțin asta a fost intenția lui, că mai mult a stat decât s-a dus.

Dealearul cu minte precară a plecat marți seara din Satu Mare, convins fiind că cele 18 ore oficiale de pe site-ul CFR vor fi respectate și va ajunge în Constanța încă de miercuri, cu o zi înainte de începerea Neversea. Dar, așa cum era de așteptat, trenul CFR a ajuns la Constanța abia azi, la 6 zile de la plecarea din Satu Mare.

Ba, mai mult, ghinionistul a ajuns și cu marfa înjumătățită, după ce o bună parte i-a mâncat-o iepurele unui vecin de compartiment. Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, dealerul din Satu Mare a aflat că nici clientul lui de bază din Constanța, Radu Mazăre, nu-l poate ajuta, că e prins cu niște chestii la București. Așa că încă e cu marfa nevândută, în fața gării din Constanța – în caz că aveți drum pe-acolo.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 iulie 2019 19:07
Citește mai mult despre: droguri

Alte articole

Vezi mai mult