Cel mai mare fan Boney M din România! A mers de 12 ori la Zilele Comunei Nuşfalău

Cui nu-i place Boney M? Cine n-a dansat pe ritmurile antrenante ale melodiilor lor? Orice om născut înainte de 2000 cunoaște melodiile formației și le-ar putea repeta versurile cu ochii închiși. Dar unul singur este Marcel Constantin, cel mai mare fan al formației, care i-a văzut în aproape toate concertele din ultimii 20 de ani.

Pentru asta Marcel a fost de cel puțin 12 ori la zilele comunei Nușfalău, unde nu de puține ori Boney M a fost cap de afiș, alături de formații mai puțin cunoscute ca Scorpions sau 3 Sud Est. A fost atât de des în comună încât localnicii l-au invitat într-o zi chiar să fie nașul unui copil născut în comună, întrucât a trecut mai des pe-acolo decât președintele Consiliului Județean Sălaj.

Dar chiar și membrii formației îl cunosc pe acesta ca fiind cel mai avid fan al lor, permițându-i de numeroase ori să intre în spatele scenei, să mănânce sarmale cu ei sau să mai cânte Râpa la chitară când se destind după un spectacol. În viitor acesta ar putea înlocui unul din membrii trupei, poate pe solist sau pe cel care cântă la clape, rol interpretat de obicei de polițistul comunitar din comuna în care cântă Boney M.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 ianuarie 2022 09:34
Citește mai mult despre: boney m nusfalau zilele comunei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult