Nervi de oțel sau defect genetic? Un român de 44 de ani a fost declarat oficial cel mai mare fan Holograf, după ce a trecut un test poligraf în timpul căruia a susținut că nu-l deranjează absolut deloc legendara trupă de piese anoste. Testul a fost repetat ulterior și la sediul FBI, pentru mai multă siguranță, dar cu același rezultat: omul chiar nu e deranjat de muzica trupei Holograf.

bucuresti-traditie-istorie-si-eleganta-concert-holograf-8.jpg ”Omul este o anomalie a naturii”, spun cei care l-au studiat. ”Nu știm cum a făcut, dar a reușit să stea relaxat timp de mai multe ore într-o încăpere unde se auzea la boxe Holograf. Ba, chiar, a reușit inclusiv să mănânce pe muzica Holograf, fără grimase, fără să i se facă rău. Mai mult, la un moment a cerut să dăm muzica mai tare, că urmează piesa lui preferată de la Holograf.”

Un reputat medic vorbește însă de o anomalie în cazul românului pe care nu-l deranjează Holograf. ”I-am făcut o tomografie, să vedem care-i treaba cu creierul lui, dar efectiv nu am avut ce vedea. Și nu pentru că n-a afișat aparatul ce-are omul în cap, nu, nicidecum din motivul ăsta. N-a afișat pentru că nu avea ce, ca să cât se poate de precis”, a explicat medicul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 11.02.2019 18:37 Monden

National Cinematografic