Cel mai mare fan Holograf din istorie! Un român spune că Holograf nu-l deranjează

Nervi de oțel sau defect genetic? Un român de 44 de ani a fost declarat oficial cel mai mare fan Holograf, după ce a trecut un test poligraf în timpul căruia a susținut că nu-l deranjează absolut deloc legendara trupă de piese anoste. Testul a fost repetat ulterior și la sediul FBI, pentru mai multă siguranță, dar cu același rezultat: omul chiar nu e deranjat de muzica trupei Holograf.

”Omul este o anomalie a naturii”, spun cei care l-au studiat. ”Nu știm cum a făcut, dar a reușit să stea relaxat timp de mai multe ore într-o încăpere unde se auzea la boxe Holograf. Ba, chiar, a reușit inclusiv să mănânce pe muzica Holograf, fără grimase, fără să i se facă rău. Mai mult, la un moment a cerut să dăm muzica mai tare, că urmează piesa lui preferată de la Holograf.”

Un reputat medic vorbește însă de o anomalie în cazul românului pe care nu-l deranjează Holograf. ”I-am făcut o tomografie, să vedem care-i treaba cu creierul lui, dar efectiv nu am avut ce vedea. Și nu pentru că n-a afișat aparatul ce-are omul în cap, nu, nicidecum din motivul ăsta. N-a afișat pentru că nu avea ce, ca să cât se poate de precis”, a explicat medicul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 februarie 2019 19:37
Citește mai mult despre: Holograf

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult