Moment de referinţă în istoria şuşelor televizate: în cursul serii de ieri, emisiunea WowBiz a obţinut o audienţă record, de peste 30 de milioane de telespectatori! Invitaţi în platou au fost nimeni alţii decât Măruţă şi Capatos, care s-au bătut pentru inima manelistului Nicolae Guţă.

maruta_capatos_parte_parte.jpg
Potrivit unei femei în vârstă, aflată în trecere prin platou, Măruţă ar fi fost “mâncat pe dinăuntru de gelozie” după ce Guţă a preferat să-şi bată amantele la emisiunea lui Capatos. “Da, da! Măruţă era roşu de furie. I-a făcut lui Capatos un scandal monstru şi l-a provocat la duel. Au ales să se întâlnească pe teren neutru, adică la WowBiz”, povesteşte scenaristul încăierării spontane.

“Vârful” de rating a fost atins atunci când, într-o cadă umplută cu o substanţă onctuoasă şi maronie, bănuită a fi fost Finetti sau dejecţii umane, Măruţă încerca să-l apuce pe Capatos de părţile intime în timp ce Capatos îl muşcase de ceafă şi nu voia să-i dea drumul. “N-am mai văzut atâta suspans, atâta dramatism la televizor de pe vremea OTV-ului”, a oftat, cu lacrimi în ochi, un telespectator fidel.

Într-un final, prezentatorii TV au decis că e destul Nicolae Guţă pentru amândoi, aşa că şi-au luat canapelele şi au plecat acasă, dar o bucată din urechea lui Capatos, rămasă pe podea, a continuat să producă rating până a doua zi.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 15.10.2015 15:27 Monden

National Cinematografic