Cel mai mare rating din istorie! Măruţă şi Capatos s-au bătut în direct la WowBiz

Moment de referinţă în istoria şuşelor televizate: în cursul serii de ieri, emisiunea WowBiz a obţinut o audienţă record, de peste 30 de milioane de telespectatori! Invitaţi în platou au fost nimeni alţii decât Măruţă şi Capatos, care s-au bătut pentru inima manelistului Nicolae Guţă.

Potrivit unei femei în vârstă, aflată în trecere prin platou, Măruţă ar fi fost “mâncat pe dinăuntru de gelozie” după ce Guţă a preferat să-şi bată amantele la emisiunea lui Capatos. “Da, da! Măruţă era roşu de furie. I-a făcut lui Capatos un scandal monstru şi l-a provocat la duel. Au ales să se întâlnească pe teren neutru, adică la WowBiz”, povesteşte scenaristul încăierării spontane.

“Vârful” de rating a fost atins atunci când, într-o cadă umplută cu o substanţă onctuoasă şi maronie, bănuită a fi fost Finetti sau dejecţii umane, Măruţă încerca să-l apuce pe Capatos de părţile intime în timp ce Capatos îl muşcase de ceafă şi nu voia să-i dea drumul. “N-am mai văzut atâta suspans, atâta dramatism la televizor de pe vremea OTV-ului”, a oftat, cu lacrimi în ochi, un telespectator fidel.

Într-un final, prezentatorii TV au decis că e destul Nicolae Guţă pentru amândoi, aşa că şi-au luat canapelele şi au plecat acasă, dar o bucată din urechea lui Capatos, rămasă pe podea, a continuat să producă rating până a doua zi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
15 octombrie 2015 15:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult