Deși toată lumea a presupus că nepalezul Chandra Bahadur Dangi, cel mai mic om din lume, a venit în emisiunea lui Măruță în schimbul unei sume de bani, adevărul este cu totul altul. Nepalezul spune că nu putea rata șansa de a-l vedea în carne și oase pe Cătălin Măruță, deținătorul celui mai mic penis din lume.

maruta_cel_mai_mic_om.jpg ”Măruță și penisul său minuscul sunt o legendă în întreaga Asie, nu doar în Nepal”, a povestit cel mic mic om din lume. ”E pentru prima dată când m-am simțit gigantic, cel puțin din punct de vedere al dotării masculine. O am de 7 ori mai mare decât Măruță, fapt care m-a binedispus foarte mult. Plus că, deși am 75 de ani, eu încă mai pot, nu ca Măruță.”

Deținătorul celui mai mic penis din lume, Cătălin Măruță,  a ținut însă pe tot parcursul emisiunii să abată atenția de la adevărata lui problemă, penisul minuscul, scoțând în prim plan o prostie cum rar s-a mai văzut în istoria televiziunii: i-a dedica nepalezului cântecul piticilor din Albă ca Zăpada sau l-a măsurat cu o pereche de pantofi. ”Deși o are mică, Măruță e incredibil de prost”, a concluzionat invitatul nepalez la finalul emisiunii.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 27.01.2015 10:49 Monden

National Cinematografic