Cel mai mic om din lume se explică: ”Am fost la Măruță ca să văd omul cu cel mai mic penis din lume”

Deși toată lumea a presupus că nepalezul Chandra Bahadur Dangi, cel mai mic om din lume, a venit în emisiunea lui Măruță în schimbul unei sume de bani, adevărul este cu totul altul. Nepalezul spune că nu putea rata șansa de a-l vedea în carne și oase pe Cătălin Măruță, deținătorul celui mai mic penis din lume.

”Măruță și penisul său minuscul sunt o legendă în întreaga Asie, nu doar în Nepal”, a povestit cel mic mic om din lume. ”E pentru prima dată când m-am simțit gigantic, cel puțin din punct de vedere al dotării masculine. O am de 7 ori mai mare decât Măruță, fapt care m-a binedispus foarte mult. Plus că, deși am 75 de ani, eu încă mai pot, nu ca Măruță.”

Deținătorul celui mai mic penis din lume, Cătălin Măruță, a ținut însă pe tot parcursul emisiunii să abată atenția de la adevărata lui problemă, penisul minuscul, scoțând în prim plan o prostie cum rar s-a mai văzut în istoria televiziunii: i-a dedica nepalezului cântecul piticilor din Albă ca Zăpada sau l-a măsurat cu o pereche de pantofi. ”Deși o are mică, Măruță e incredibil de prost”, a concluzionat invitatul nepalez la finalul emisiunii.

Scris de Calin
27 ianuarie 2015 11:01

Alte articole

Vezi mai mult