Are stofă de politician, asta e clar! Decebal Popescu, un tânăr de 22 de ani din Buzău, a fost premiat de Lonely Planet, TripAdvisor şi Booking cu titlul de "Cel mai mincinos turist din lume" după ce, în mai multe review-uri, a ţinut să menţioneze că s-a dus la Amsterdam strict pentru cultură şi muzee.

muzeeledinamsterdam.jpg

"Cu ochii încă injectaţi şi halucinând creaturi fantastice, Decebal a găsit forţa să tasteze că i-a plăcut foarte mult să exploreze Rijksmuseum, să descopere viaţa tumultuoasă a lui Van Gogh, să viziteze casa memorială a lui Rembrandt şi să asculte o simfonie la Concertgebouw - asta deşi tot ce a făcut în city break-ul respectiv a fost să se tripeze grav pe maraciucă, ciomolugmă, ceambalamba, ciocolată afgană, ciuperci şi ciongorongo", spune primarul Amsterdamului, Pik met Tieten, care i-a înmânat lui Decebal diploma de mincinos notoriu.

"Data viitoare când spui că ţi-au plăcut muzeele, nu te întoarce cu chiloţii pe cap şi patru bonguri în ghiozdan", l-a sfătuit un prieten ceva mai versat în ale turismului cultural.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Sunday, 02.08.2020 09:02 Monden

National Cinematografic