Cel mai mincinos turist! Spune că a fost la Amsterdam să viziteze muzeele

Are stofă de politician, asta e clar! Decebal Popescu, un tânăr de 22 de ani din Buzău, a fost premiat de Lonely Planet, TripAdvisor şi Booking cu titlul de „Cel mai mincinos turist din lume” după ce, în mai multe review-uri, a ţinut să menţioneze că s-a dus la Amsterdam strict pentru cultură şi muzee.

„Cu ochii încă injectaţi şi halucinând creaturi fantastice, Decebal a găsit forţa să tasteze că i-a plăcut foarte mult să exploreze Rijksmuseum, să descopere viaţa tumultuoasă a lui Van Gogh, să viziteze casa memorială a lui Rembrandt şi să asculte o simfonie la Concertgebouw – asta deşi tot ce a făcut în city break-ul respectiv a fost să se tripeze grav pe maraciucă, ciomolugmă, ceambalamba, ciocolată afgană, ciuperci şi ciongorongo”, spune primarul Amsterdamului, Pik met Tieten, care i-a înmânat lui Decebal diploma de mincinos notoriu.

„Data viitoare când spui că ţi-au plăcut muzeele, nu te întoarce cu chiloţii pe cap şi patru bonguri în ghiozdan”, l-a sfătuit un prieten ceva mai versat în ale turismului cultural.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
2 august 2020 07:08

Alte articole

Vezi mai mult