Mii de corporatişti participă în această perioadă la petrecerile de Crăciun, dar puţini au ghinionul lui Decebal Popescu! Tânărul angajat al unei multinaţionale din Pipera a avut proasta inspiraţie să dea drumul unei flatulenţe zgomotoase chiar în pauza dintre două piese, ceea ce i-a scăzut considerabil şansele de promovare şi relaţiile cu ceilalţi colegi.

basitlapetrecereadecraciun.jpg
"Unde te crezi, Decebale, singur în lift?", i-a strigat un project manager pus pe miştouri.

"Toată lumea se băşeşte în aglomeraţie la petrecerea de Crăciun, e o lege nescrisă. Ne apropie ca oameni, şi în acelaşi timp contribuie la acel parfum specific sărbătorilor. Dar ştiţi cum e, trebuie să respecţi anumite convenţii sociale. O dai numai când e suficient de zgomot în jurul tău. Ce a făcut Decebal nu ştiu dacă a fost ghinion sau rea-voinţă. Oricum, îu, ce scârbos, nu mai ies la ţigară cu el", spune colega lui Decebal, Maricica de la HR.

Ruşinat nevoie mare, Decebal a anunţat că nu se mai atinge toată seara de tradiţionalul humus festiv de la bufetul suedez.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Tuesday, 17.12.2019 16:36 Monden

National Cinematografic