Cine a spus că un regim bazat pe pufuleţi e monoton? De când a descoperit pufuleţii cu surprize, tânărul Decebal Popescu are parte zilnic de un pic de culoare în viaţa de corporatist!

gioia_pufuleti_surprize3.jpg
În această dimineaţă, pe când ronţăia la birou obişnuitul mic dejun pe bază de porumb, Popescu a descoperit în punga de pufuleţi nu o jucărie viu colorată sau un breloc cu LED-uri, ci bucuria neaşteptată de a savura un espresso napolitan adevărat: o capsulă Gioia Caffe, compatibilă cu orice aparat.

“Şi pufuleţi, şi cafea la aceeaşi masă? O să mă invidieze toată Pipera!”, se laudă corporatistul, căutându-şi badge-ul ca să ia liftul spre cel mai apropiat espressor. “Când o să audă CEO-ul ce am câştigat, o să mă pună să cumpăr pufuleţi cu surprize pentru toată firma, poate-poate se repetă miracolul. Cine ar fi crezut că pufuleţii vor deveni doar un vehicul pentru ceva şi mai grozav?”

“Două cafeluţe pe zi te ţin treaz, dar te şi feresc de cancer de prostată. Asta înseamnă mai mulţi ani de muncă în glorioasa noastră companie. Bravo, Decebal!”, a confirmat un coleg de birou, care însă nu a găsit în punga cu pufuleţi decât un robot care se transformă în maşinuţă.

Scris de Advert Einstein | Thursday, 27.10.2016 13:04 Monden

National Cinematografic