Cel mai nou joc în Bucureşti! Te legi la ochi, intri pe prima uşă şi trebuie să ghiceşti dacă e farmacie sau casă de pariuri

Nu e chiar “Balena albastră”, dar e un joc distractiv care face furori printre tinerii bucureşteni! Prin cartierele Capitalei, tot mai mulţi adolescenţi se leagă la ochi, intră pe prima uşă pe care o nimeresc şi trebuie să ghicească, doar după miros şi pipăit, dacă e farmacie, casă de pariuri sau, eventual, Mega Image.

“E super marfă, menuţule”, zice Samuel, un licean din sectorul 3 care abia aşteaptă să se joace din nou. “Ieri am ghicit 3 farmacii după mirosul de dezinfectant şi naftalină. La pariuri mi-am dat seama că am ajuns fiindcă se auzeau plânsete şi înjurături. Pe a treia am gherlit-o, eu am zis că e Mega, dar era tot o casă de pariuri în care mânca un băiat crenvurşti cu pâine.”

Singura capcană a jocului, spun tinerii care îl practică, e că uneori poţi nimeri într-o scară de bloc, unde toate mirosurile sunt amestecate. “Atunci trebuie să iei jocul de la capăt. Din fericire, cam toate blocurile au interfoane acum, aşa că în majoritatea cartierelor efectiv n-ai cum să intri altundeva decât la pastile, la pariuri sau la parizer.”

Scris de Vasile
14 februarie 2018 15:02
Citește mai mult despre: Bucuresti farmacie jocuri pariuri

Alte articole

Vezi mai mult