Cel mai periculos câine e Dogul Vegan, care nu te muşcă, dar te exasperează cu sfaturi de lifestyle

Uită de pitbuli! A apărut o rasă de câini mult mai periculoasă! Câinii din rasa Dog Vegan nu muşcă, dar te distrug psihic cu sfaturi despre sănătate, diete. Cei mai agresivi latră la oamenii normali şi există suspiciuni că sunt dresaţi să atace carnivorii.

“Am trecut pe lângă un magazin şi la intrare era un câine legat. Acest câine mi-a atras atenţia, pentru că a început să mă critice, zicând: ce-ai de gând să cumperi din magazin? Sper că nu mezeluri! Să ştii că nici laptele nu e bun, omul nu e făcut să consume lapte sau brânză. Să iei doar legume, goji şi lapte de soia! Nu mai mânca burgeri, fă-ţi un shake cu kale”, povesteşte şocat Marian Coltea, un om normal, cu burtică şi o dietă bogată în crenvurşti.

Specialiştii spun că acest Dog Vegan e o abominaţie, pentru că un câine nu ar mânca niciodată ierburi sau legume şi câinii normali adoră oamenii care le dau cărniţă. Ce trebuie să faci dacă dai peste un Dog Vegan? În niciun caz să nu scoţi un salam şi să-l mănânci în faţa lor, pentru că turbează pe loc şi e posibil să-şi cheme stăpânul, care e infinit mai rău.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
3 august 2016 13:37
Citește mai mult despre: caine pitbul vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult