Cel mai prost spammer! A trimis e-mailuri cu mărire de penis utilizatorilor de internet din Nigeria

Gafă incredibilă făcută de Robert Acrişor, un spammer idiot din Bucureşti. El şi-a petrecut ultimii trei ani pentru a trimite zeci de mii de e-mailuri cu mărire de penis utilizatorilor de internet din Nigeria, deşi era mult mai la îndemână, şi mai eficient totodată, să-i trimită acest tip de spam lui Cătălin Măruţă, de exemplu.

Asta l-a făcut pe Robert un adevărat personaj printre nigerieni, un fel de „Bulă al Nigeriei”, cum l-a catalogat ambasadorul nigerian de la Bucureşti. „Cea mai mare jignire printre conaţionalii mei”, spune ambasadorul, „este să-i spui cuiva că are inteligenţa lui Robert Acrişor. Şi să te iei de familia lui, şi nu se supără atât de tare ca atunci când e comparat cu spammerul vostru.”

„Nu e adevărat că sunt prost”, a încercat să se apere Robert Acrişor. „Pentru cultura voastră generală, bărbaţii cu cel mai mare penis se află în Congo, nu în Nigeria. Acesta este dealtfel şi motivul pentru care celor din Congo le trimit spam cu oferte de nerefuzat la saloane de bronzat, nu spam cu mărire de penis.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 aprilie 2013 17:04

Alte articole

Vezi mai mult