Incredibil cât de sus pot ridica ştacheta unii bărbaţi, chiar şi cei aparţinând unor categorii despre care omenirea are multe prejudecăţi! Nicu F., un şofer de taxi de 39 de ani din Brăila, i-a făcut cea mai frumoasă surpriză de Crăciun iubitei sale, apărând la masa festivă nu doar în haine noi, ci şi spălat pe tot corpul, inclusiv cu săpun.

“Când l-am mirosit prima oară, m-am speriat, am zis că a intrat un străin la noi în casă. Nici câinele nu l-a recunoscut”, povesteşte Aurica, prietena lui Nicu. “Abia când m-am uitat cu atenţie mi-am dat seama că e Nicu, dar complet transformat, cum nu l-am văzut niciodată în ultimii 15 ani, de când face taximetrie.”

taximetrist_voucher_sapun.jpg
“S-a ce, ăi? S-a spălat Nicu? Thuaaamne fereşte, s-a întors lumea cu cracii în sus. Pe vremea mea era o vorbă: cine a mai văzut, de când mă-sa l-a făcut, iepure mâncând cucută şi taximetrist să nu pută?”, spune nea Popa, vecin.

“Al meu m-a dus în Thailanda pe banii fraierilor pe care i-a ţepuit la ultimul Revelion”, spune o altă iubită de taximetrist. “A fost şi aia o surpriză, dar nici chiar aşa. Ce pot să zic, Aurica e o tipă super norocoasă!”

(Nota redacţiei: numele lui Nicu a fost schimbat pentru a nu-i afecta reputaţia profesională.)

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Thursday, 26.12.2019 06:02 Monden

National Cinematografic