Cel mai sadic român! Se însoară în fiecare an ca să-şi terorizeze prietenii cu invitaţii la nuntă

Vă mai aduceţi aminte de Patrick Bateman din American Psycho, Ramsey Bolton din Game of Thrones sau împăratul roman Caligula de la ora de istorie? Se pare că inspiraţia pentru toate aceste personaje fictive e Robert Acrişor, un tânăr din sectorul 4 al Capitalei al cărui sadism le dă fiori până şi măcelarilor sau dentiştilor.

Potrivit unor apropiaţi, Acrişor are obiceiul funest de a se însura în fiecare primăvară, organizând anual câte o nuntă fastuoasă la care îşi invită toţi prietenii. “E un monstru inuman! Cu zâmbetul ăla de scelerat vine la noi şi ne înmânează invitaţiile PERSONAL!”, se plânge un coleg de birou al psihopatului din sectorul 4.

Departe de a fi nişte mici reuniuni intime, nunţile la care Acrişor îşi invită prietenii sunt cu lăutari, strigarea darului, furatul miresei, ruptul pâinii în cap şi alte metode de tortură, iar legenda spune că monstrul ar avea peste 300 de unchi beţivi care abia aşteaptă următoarea nuntă ca să se aşeze lângă tine să îţi povestească cum se judecă pentru un teren.

“Nunta? E cea mai fericită zi din viaţa. Cum să nu-mi chem prietenii şi rudele, să se bucure alături de mine de… muhahahahaha!”, a comentat Acrişor, trezind bănuiala că, într-adevăr, ar fi un individ destul de sadic.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
20 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult