Cel mai tare selfie: Viorica de la Clejani s-a pozat singură, folosind telescopul spaţial Hubble

Cunoscuta cântăreaţă Viorica de la Clejani nu e străină de trendurile care fac furori în lumea online şi face tot posibilul să se alinieze la ele. Ultima ei ispravă a făcut, însă, ravagii în lumea ştiinţifică, după ce artista s-a folosit de celebrul telescop spaţial Hubble, pentru a-şi face un banal selfie.

“Am vrut să intru şi eu în rândul lumii şi să-mi fac un selfie, după datină. Din păcate, oricâte telefoane sau aparate foto încercam, nici unul nu reuşea să-mi cuprindă toată faţa. Am testat chiar şi aparate foto profesionale, cu lentilă din aia largă, dar mai mult de un sfert de nas sau câteva fire din sprânceană nu reuşeam să cuprind. Chiar n-am avut de ales, altfel rămâneam în urmă cu moda”, se plânge cântăreaţa.

Aceasta a reuşit să-şi facă selfie-ul mult dorit, însă, deoarece a apăsat prea tare butonul declanşator, telescopul a fost aproape în totalitate distrus. “Îmi pare rău că l-am stricat, dar îl voi plăti, sunt femeie de bună credinţă. Cei de la NASA mi-au trimis nota de plată: 1,5 miliarde de dolari. Din păcate, se pare că va trebui să sacrific câştigurile de la următoarele două-trei nunţi”, a mai adăugat Viorica.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
6 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult