Piaţa Romană din Bucureşti a fost zguduită în această dimineaţă de un schimb puternic de înjurături între doi taximetrişti angajaţi în trafic. Cifrele preliminare sunt sumbre: cel puţin 13 morţi şi 22 de răniţi, printre care câteva mame şi surori.

schimbdeinjuraturi.jpg 
Potrivit martorilor, unul dintre taximetrişti i-a tăiat faţa celuilalt în sensul giratoriu, iar după câteva şicane în trafic, cei doi au tras pe dreapta pe bd. Lascăr Catargiu şi au început să arunce cu invective. Cuvintele deosebit de jignitoare au ricoşat inclusiv în mamele şi familiile unor trecători nevinovaţi, care au înjurat şi ei în legitimă apărare.

"A început ca o simplă regulare de mame între şoferi, dar a degenerat într- un veritabil măcel. Pe lângă morţi şi răniţi, înjurăturile au cuprins deja o biserică, o cruce, câţiva dumnezei, un Hristos şi o legătură de ceapă. Încercăm să intervenim, dar riscăm să fim spurcaţi în orice clipă. F**u-i p**da mă-sii de treabă!", spune Aurel Pepe, agent de poliţie.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 19.07.2019 10:47 Monden

National Cinematografic