Cele mai frumoase artificii au fost la Cernavodă: Primăria a aruncat în aer Reactorul 2

În goana după un foc de artificii senzaţional, primăria Cernavodă a decis să ofere populaţiei un spectacul cu adevărat de neuitat, aruncând în aer Reactorul 2 al centralei nucleare de lângă oraş.

„Anul acesta numărătoarea inversă a avut o semnificaţie cu totul aparte pentru locuitorii oraşului nostru, aceştia urmărind probabil cel mai mare foc de artificii atomice de după Hiroshima”, declară primarul din Cernavodă.

Locuitorii spun însă că luminile au fost cam strălucitoare, iar aparatele foto li s-au defectat instantaneu.

„Am înţeles că de la pulsul electromagnetic. În rest ne simţim bine, avem greţuri şi vărsături, dar probabil mai mult de la alcool, nu de la radiaţii. Ni se mai ia pielea pe ici-pe colo, dar nu cine ştie ce. O fi vreo ciupercă”, spune Robert Acrişor, din Cernavodă.

Acesta i-a asigurat pe experţii Agenţiei Internaţionale pentru Energie Nucleară că reziduurile radioactive vor fi adunate de locuitorii care se ocupă cu reciclarea, mai ales că uraniul se vinde foarte bine în portul Constanţa, mulţi marinari din Orientul Mijlociu fiind plătind bine pentru orice cantitate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
1 ianuarie 2014 10:01

Alte articole

Vezi mai mult