Cele mai periculoase 10 droguri cu nume de vedetă

Adrian Pill-ul Minune

– Este un halucinogen care îţi creează iluzia de şmecherie. Consumatorii ajung la un nivel ridicat de paranoia şi încep să vadă duşmani în orice şi în oricine. Impulsuri agresive: ai vrea ca duşmanii să moară. Consumatorii îşi pierd treptat şi noţiunea banului.

Crin AntonXanescu – Este un somnifer extrem de puternic. A nu se consuma înainte de a conduce… un partid. Creează senzaţia iluzorie de putere, dar după abuz începi să pierzi controlul.

Corneliu Valium-BarbiTudorice – Drog din categoria etnobotanicelor. Te prăjeşte din prima. Provoacă reacţii necontrolate ale sistemului extrem de nervos. Simptomele pot fi uşor confundate cu Sindromul Tourette. Consumatorii îl văd pe Iisus urmărit de un grup de maimuţe conduse de Spiderman sau se cred extramarţieni. Dependenţii refuză medicaţia şi spitalizarea.

Acidul Mircea Badea (AMB) – Te face să te simţi suprauman. Cauzează nervozitate puternică. Stârneşte în tine impulsuri sexuale bizare: faci o obsesie pentru fundul şefului. Mai multi pacienţi au ajuns la spital cu întinderi musculare la gambe, fiind găsiţi în stare inconştientă întinşi pe doua scaune, în şpagat.

Ceaiul din Florin de Piersic sau serul adevărului şi neadevărului este un compus natural care te face să dai din gură necontrolat. Amintirile vin în valuri şi nu se mai opresc. Adesea consumatorii devin agresivi: ajung să bată câmpii.

Ciuperca de Zăvorancă provoacă isterie şi demenţa, adică reuşeşte să te scoată din Pepe. E folosită şi de vraci şi vrăjitoare pentru a scoate inteligenţa din om. Dependenţii ajung să piardă canapeaua, frigiderul, televizorul şi alte bunuri din casă.

Adrian Nextrase – Foarte consumat de către cei cu frică de spaţii închise (claustrofobi). Se administrează sub formă de supozitor. Intră direct în DNA-ul uman. Ajunge foarte curând în celule.

Timbrul EBA (LSD-EBA) este un tranchilizant care se ţine sub limbă, primul efect fiind paralizia limbii române. Copiii cu părinţi alcoolici sunt mai predispuşi.

Coca-Inna – Varianta primară a Timbrului EBA, care paraliza doar limba engleza.

MarijOana Roman – Este o plantă carnivoară care creşte enorm pofta de mâncare şi creează o permanentă senzaţie de foame. Joint-urile de MarijOana Roman se ruleaza în lipii foarte mari şi cu de toate. Drogul relaxează muşchii burţii şi te face indiferent la kilogramele în plus.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 iunie 2012 11:06

Alte articole

Vezi mai mult