Celebra prezicătoare Baba Ranga din Vaslui, dezvăluiri şocante despre pandemie

Mii de români au auzit de Baba Ranga, misterioasa clarvăzătoare din Vaslui care i-a uimit chiar şi pe cei mai sceptici cu cunoştinţele ei aproximative despre viitor. Astăzi, Baba Ranga a luat-o din nou pe ulei şi a făcut dezvăluiri apocaliptice despre pandemia COVID-19 şi soarta României în următorii ani.

Potrivit Babei Ranga, în 2021 o să fie un an prost pentru prune, iar birturile nu vor mai da pe caiet. Situaţia se va îmbunătăţi abia în 2025, când va fi un an foarte bun pentru prune iar birturile vor da din nou pe caiet.

Spre mijlocul secolului, adaugă Baba Ranga, de undeva din îndepărtata Chină va veni Antihristul, care va tăia prunii şi le va interzice cârciumarilor să dea pe caiet. Abia după ce acesta va fi învins, pe planetă va începe domnia păcii, o perioadă de 1000 de ani de prune zemoase şi caiete fără sfârşit.

Abia după aceea, prezice clarvăzătoarea vasluiană, omenirea va ajunge la judecata de apoi, când se va stabili exact cine şi cât a băut pe caiet, dar mai e până atunci şi important e dacă în anul respectiv se vor face prunele.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
31 octombrie 2020 02:09
Citește mai mult despre: baba ranga prezicatoare Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult