Celebritatea nu l-a schimbat deloc! Cheloo are același dealer de iarbă ca acum 25 de ani

Dacă altora li se urcă celebritatea la cap, Cheloo este un veritabil monument de modestie. Celebrul violonist al trupei de dance BUG Mafia are același dealer de iarbă ca acum 25 de ani, când încă era la începuturile carierei și notoritatea lui nu depășea scara blocului unde locuia.

Cheloo este atât de modest încât nici măcar nu s-a lăudat cu acest lucru – informația a devenit publică nu pentru c-ar fi spus-o el, ci pentru că s-a scăpat un mascat de la DIICOT în timpul unui interviu cu Tolontan.

”Dacă altor vedete de hip-hop de la noi li se urcă celebritatea la cap și-și iau dealeri sud-americani, sau măcar bulgari, Cheloo e tipul de consumator fidel, care își păstrează dealerul din copilărie. Merită apreciat pentru decența de care dă dovadă, cu toate că se chinuie atât de intens s-o ascundă”, a declarat mascatul de la DIICOT. 

Desigur, există și hateri care spun despre Cheloo că nu și-a schimbat dealerul de 25 de ani pentru că e zgârcit, nicidecum pentru că e modest. ”Îl ține pentru prețuri, că îi dă reduceri pentru vechime, nu din alte motive”, spune rivalul său muzical, ăla chel de la La Familia.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
29 octombrie 2019 18:51
Citește mai mult despre: cheloo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult